Σελίδες

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

22 Σφαίρες



Η νέα ταινία του Ζαν Ρενό από 29 Ιουλίου στους κινηματογράφους

O Charly Mattei, που στο παρελθόν ζούσε στην παρανομία, έχει πια γυρίσει σελίδα. Εδώ και τρία χρόνια περνάει μια ήσυχη ζωή, αφοσιωμένος στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό όμως τον βρίσκουν στο πάρκινγκ του παλιού λιμανιού της Μασσαλίας με είκοσι δύο σφαίρες στο σώμα του. Όλοι περίμεναν πως δεν θα τα καταφέρει, όμως αυτός δεν θα πεθάνει… Η έμπνευση για τη μυθοπλασία της ταινίας ήταν κάποια πραγματικά γεγονότα, στην καρδιά της μαφίας της Μασσαλίας.



Μια ταινία της: VIDEORAMA FILMS
Διανομή: NUTOPIA ENTERTAINMENT


O JEAN RENO είναι ο CHARLY MATTEÏ

Η καριέρα του Jean Reno ξεκίνησε από το γαλλικό σινεμά όπου κυρίως συνεργάστηκε με τον Luc Besson («Le grand Bleu»/ «Το Απέραντο Γαλάζιο» (1988), «Nikita» (1990), «Leon» (1994))
Αυτή η συνεργασία του απέδωσε παράλληλα γαλλική αλλά και διεθνή αναγνώριση. Πρωταγωνίστησε σε αμερικανικές παραγωγές όπως το «French Kiss» (1995) με την Meg Ryan και τον Kevin Kline, στο «Mission Impossible» / «Επικίνδυνες Αποστολές» (1996) με τον Tom Cruise, στο «Ronin» / «Ρόνιν» (1998) με τον Robert De Niro, και στο «Godzilla» (1998). Το 2006, είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον «The Pink Panther» / «Ο Ροζ Πάνθηρας» αλλά και στο σίκουέλ του, 3 χρόνια αργότερα στον ρόλο του Πόντον, τον βοηθό του Επιθεωρητή Κλουζώ, στο πλάι του Steve Martin, ενώ υποδύθηκε και τον Captain Bézu Fachein, στην ταινία του Ron Howard, «The Da Vinci Code»/ «Κώδικας Da Vinci» το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια: